Sklepy z winiaczami |
Autor |
Wiadomość |
kamilp13044
Nowicjusz
|
Wysłany: Sob Maj 11, 2013 13:20 Sklepy z winiaczami
|
|
|
Proponuję wpisywać tu w jakich sklepach( mam na myśli głównie znane sieci samoobsługowe, ale nie tylko ) dostaniemy jakie winko, ułatwi to koneserom poszukiwania
Biedronka-Amarena, Sangrinita |
|
|
|
|
Japko
Nowicjusz Mustak Master
|
Wysłany: Czw Maj 30, 2013 23:18
|
|
|
Chciałbym aby temat się rozwinął, ponieważ ostatnio poszukuję tanich win na terenie Szczecina
Na razie piłem tylko Amarene z biedronki, oraz mustaka, którego można znaleźć w niezależnych sklepach monopolowych
Są także bełty w plastikowych butelkach, które jednak mnie nie interesują. Niedługo zbadam Lidla, Tesco, i carrefoura, i napiszę co jest dostępne |
|
|
|
|
WinaImport_pl
Nowicjusz
|
Wysłany: Pon Paź 07, 2013 14:44
|
|
|
Może warto poszukać w dobrych i godnych zaufania sklepach internetowych z winami? Tutaj naparawdę można znaleźć szeroki wybór i ceny takze są atrakcyjne. |
|
|
|
|
WinoToskanii
Nowicjusz
|
Wysłany: Pon Wrz 29, 2014 13:55
|
|
|
Zgadza się,w sklepach internetowych masz pewną jakość i gwarancje dotyczącą danego wina więc także polecam,a teraz u nas oryginalne włoskie kolekcje win,warto zajrzeć:) |
_________________ www.WinoToskanii.pl |
|
|
|
|
DYHA
Nowicjusz
|
Wysłany: Czw Lis 06, 2014 20:06
|
|
|
@wina toskanii @winaimport
coś wam się chyb pomyliło, tutaj chodzi o tanie wina vel jabole. To jest forum miłośników bełtów a nie win z toskanii! Wina wieloowocowe z siarką i klimatem. A nie o jakieś drożyzny z brrr... winogron. W internecie chyba tego nie kupisz.
Chyba że macie w swojej ofercie którą pośrednio reklamujecie jabole, to zwracam honor
Ja w warszawie na Pradze Południe niedaleko złotego rogu polecam sklep. Są tam różne winka od Dwikoz
Nadwiślańskie, Malina, Cytryna, Wiśnia.
Jak ktoś bardziej zainteresowany to podam dokładny adres |
|
|
|
|
rysio
Nowicjusz
|
Wysłany: Czw Gru 04, 2014 15:59
|
|
|
Cytat: | Ja w warszawie na Pradze Południe niedaleko złotego rogu polecam sklep. Są tam różne winka od Dwikoz
Nadwiślańskie, Malina, Cytryna, Wiśnia.
Jak ktoś bardziej zainteresowany to podam dokładny adres |
Mowa... zapodaj proszę. Szukam od dawna w W-wie takiego sklepu. |
|
|
|
|
WinoToskanii
Nowicjusz
|
Wysłany: Czw Sty 29, 2015 13:50
|
|
|
Jeżeli szukacie sklepu z dobrym winem,to warto odwiedzić także naszą stronę,przesyłka zawsze dociera szybko i bezpiecznie,wiec nie ma się czego obawiać:) Służymy swoją radą i pomocą na forum. |
_________________ www.WinoToskanii.pl |
|
|
|
|
salemon
Nowicjusz
|
Wysłany: Wto Sie 09, 2016 18:06
|
|
|
Ja najczęściej kupuję w supermarketach lub w dyskontach. Czasem w osiedlowych sklepikach. Przez internet zdarzylo mi się kilka razy. Najlepiej chodzić i sprawdzać, co mają, czasem w małych spożywczakach można trafić na coś ciekawego. |
|
|
|
|
Vladzimierz
Nowicjusz
|
Wysłany: Wto Gru 13, 2016 00:21
|
|
|
* Mysiadło, Łabędzia 14 - Jabłuszko Sandomierskie, Bączek Wiśniowy (sprawdzone)
* Piaseczno, Raszyńska 27 - Jabłuszko Sandomierskie (sprawdzone)
* Warszawa, Puławska 485 - różnie się trafia: Kamparex Cherry, Kamparex Lux Wiśnia, Pierun Wiśniowy, Dwikozy Wiśnia, Kamparex Super Truskawka (sprawdzone)
* Warszawa, Rondo Starzyńskiego - Komplet S.J. Truskawka, Wiśnia (sprawdzone)
* Głosków obok szkoły "U Magdy" - Warwin Owoce Leśne, Jabłko - Mięta (sprawdzone), w innych sklepach Fajranty PET
* Jazgarzew, Sklep w OSP - Dwikozy Mazowin, Miodowo-Lipowa, Wiśnia (sprawdzone)
Lokalizacje niesprawdzone:
* Grójec (?), Wilcza Wólka (?) - Kamparex Super Truskawka
* Głuchów (?) - Dwikozy Miód-Lipa
* Prażmów (?)
Generalnie wybór win Kamparex, Dwikozy, Warwin ma hurtownia "Bajka" w Piasecznie, wybór win Komplet S.J. ma hurtownia w Markach pod Warszawą.
|
|
|
|
|
Skrętny Jonasz
Ekspert Procentus walker
|
Wysłany: Pią Kwi 07, 2017 18:37
|
|
|
Zapytałem w innym temacie, a widzę, że sam dałeś znać . Szkoda, że nie ma kogoś takiego na Śląsku - dobra robota! |
_________________ Nad szkołą napis widnieje,"szkoła uczy wychowuje" - potem wyrastają durnie |
|
|
|
|
|