Wina wino forum Wina wino forumForum winiarskieWina wino forum Wina wino forum
Użytkownik:   Hasło:
Powrót do portalu - Winka.net

Poprzedni temat «» Następny temat
Sklepy z winiaczami
Autor Wiadomość
kamilp13044
Nowicjusz

Wysłany: Sob Maj 11, 2013 13:20   
Sklepy z winiaczami

Proponuję wpisywać tu w jakich sklepach( mam na myśli głównie znane sieci samoobsługowe, ale nie tylko ;) ) dostaniemy jakie winko, ułatwi to koneserom poszukiwania
Biedronka-Amarena, Sangrinita

Japko 
Nowicjusz
Mustak Master

Wysłany: Czw Maj 30, 2013 23:18   

Chciałbym aby temat się rozwinął, ponieważ ostatnio poszukuję tanich win na terenie Szczecina :D
Na razie piłem tylko Amarene z biedronki, oraz mustaka, którego można znaleźć w niezależnych sklepach monopolowych :D
Są także bełty w plastikowych butelkach, które jednak mnie nie interesują. Niedługo zbadam Lidla, Tesco, i carrefoura, i napiszę co jest dostępne :wink:

WinaImport_pl
Nowicjusz

Wysłany: Pon Paź 07, 2013 14:44   

Może warto poszukać w dobrych i godnych zaufania sklepach internetowych z winami? Tutaj naparawdę można znaleźć szeroki wybór i ceny takze są atrakcyjne.

WinoToskanii 
Nowicjusz

Wysłany: Pon Wrz 29, 2014 13:55   

Zgadza się,w sklepach internetowych masz pewną jakość i gwarancje dotyczącą danego wina więc także polecam,a teraz u nas oryginalne włoskie kolekcje win,warto zajrzeć:)

DYHA
Nowicjusz

Wysłany: Czw Lis 06, 2014 20:06   

@wina toskanii @winaimport
coś wam się chyb pomyliło, tutaj chodzi o tanie wina vel jabole. To jest forum miłośników bełtów a nie win z toskanii! Wina wieloowocowe z siarką i klimatem. A nie o jakieś drożyzny z brrr... winogron. W internecie chyba tego nie kupisz.
Chyba że macie w swojej ofercie którą pośrednio reklamujecie jabole, to zwracam honor :P

Ja w warszawie na Pradze Południe niedaleko złotego rogu polecam sklep. Są tam różne winka od Dwikoz
Nadwiślańskie, Malina, Cytryna, Wiśnia.
Jak ktoś bardziej zainteresowany to podam dokładny adres

rysio 
Nowicjusz

Wysłany: Czw Gru 04, 2014 15:59   

Cytat:
Ja w warszawie na Pradze Południe niedaleko złotego rogu polecam sklep. Są tam różne winka od Dwikoz
Nadwiślańskie, Malina, Cytryna, Wiśnia.
Jak ktoś bardziej zainteresowany to podam dokładny adres

Mowa... zapodaj proszę. Szukam od dawna w W-wie takiego sklepu.

WinoToskanii 
Nowicjusz

Wysłany: Czw Sty 29, 2015 13:50   

Jeżeli szukacie sklepu z dobrym winem,to warto odwiedzić także naszą stronę,przesyłka zawsze dociera szybko i bezpiecznie,wiec nie ma się czego obawiać:) Służymy swoją radą i pomocą na forum.

salemon 
Nowicjusz

Wysłany: Wto Sie 09, 2016 18:06   

Ja najczęściej kupuję w supermarketach lub w dyskontach. Czasem w osiedlowych sklepikach. Przez internet zdarzylo mi się kilka razy. Najlepiej chodzić i sprawdzać, co mają, czasem w małych spożywczakach można trafić na coś ciekawego.

Vladzimierz
Nowicjusz

Wysłany: Wto Gru 13, 2016 00:21   

* Mysiadło, Łabędzia 14 - Jabłuszko Sandomierskie, Bączek Wiśniowy (sprawdzone)
* Piaseczno, Raszyńska 27 - Jabłuszko Sandomierskie (sprawdzone)
* Warszawa, Puławska 485 - różnie się trafia: Kamparex Cherry, Kamparex Lux Wiśnia, Pierun Wiśniowy, Dwikozy Wiśnia, Kamparex Super Truskawka (sprawdzone)
* Warszawa, Rondo Starzyńskiego - Komplet S.J. Truskawka, Wiśnia (sprawdzone)
* Głosków obok szkoły "U Magdy" - Warwin Owoce Leśne, Jabłko - Mięta (sprawdzone), w innych sklepach Fajranty PET
* Jazgarzew, Sklep w OSP - Dwikozy Mazowin, Miodowo-Lipowa, Wiśnia (sprawdzone)

Lokalizacje niesprawdzone:
* Grójec (?), Wilcza Wólka (?) - Kamparex Super Truskawka
* Głuchów (?) - Dwikozy Miód-Lipa
* Prażmów (?)

Generalnie wybór win Kamparex, Dwikozy, Warwin ma hurtownia "Bajka" w Piasecznie, wybór win Komplet S.J. ma hurtownia w Markach pod Warszawą.

Skrętny Jonasz 
Ekspert
Procentus walker

Wysłany: Pią Kwi 07, 2017 18:37   

Zapytałem w innym temacie, a widzę, że sam dałeś znać ;) . Szkoda, że nie ma kogoś takiego na Śląsku - dobra robota!

Odpowiedz do tematu